Cumartesi, Ekim 16, 2010

Fieldrunners - "Ödüllü tower defense oyunu" Iphone ipod touch oyun indir





Grafikler ve oynanılabilirlik çok yüksek. 3 zorluk seviyesi var easy medium hard şeklinde. Iphone'da oynadığım en iyi tower defense oyunu bu oldu. Bir tane daha vardı sevdiğim onu da siteye yükleyeceğim yakında. 

İNDİR / DOWNLOAD 

Cut the Rope - Appstore'un en hızlı satan oyunu! iphone ipod touch indir







Bir ara da angrybirds patlama yapmıştı. Bugünlerin de en popüler ve eğlenceli oyunu cut the rope. Itunes store u kontrol ediyorsanız oyunun başarısını farketmişsinizdir. Ondan açıklama yapma gereği duymuyorum. 


Hero of Sparta - "God of War artık iphone'da" iphone ipod touch oyunu indir download





 Uzun soluklu ve eğlenceli bir oyun. God of war'u oldukça andırıyor. Mutlaka oynayın! Resimleri inceleyin kaliteyi göreceksiniz.

İndir / Download:

Amateur Surgeon - Cerrah olmak artık çok kolay!








Uzun uzun açıklam yapmak yerine resimlerle desteklemek istedim. Çünkü ne kadar anlatsam da etkili olmayacak. Çünkü oyunun çizimleri oynanışı fikri tarzı çok farklı ve eğlenceli mutlaka denemelisiniz.

İndirme / Download:



The Sims 3 "Şimdi cebinize kadar küçüldü"





Gerçekten diğer oyunlar bir yana en çok bu oyun şaşırttı. Çünkü bundan 5-6 yıl önce sims bilgisayarlar için tetris gibi bir şeydi. Gittiğiniz misafir erkek de olsa kız da olsa bilgisayarda bir şekilde bulunurdu. Kafamda öyle bir yer edinmiş ki the sims 3 for iphone yazısını görünce bir anda teknoloji nasıl ilerliyor diye düşünmedim değil :)

Neyse oyunu incelersek oyun bilgisayardaki gibi çoğu şeyi yapabiliyorsunuz yine. Ayrıca iphonu u sallayarak balık tutma yemek pişirme gibi özellikler eklemişler. Hoşunuza gideceğini umuyorum.




İndirme / Download:


Fast and Furious - Hızlı ve Öfkeli "En iyi yarış oyunlarından birisi!"









Bu oyun oldukça hoşuma gitti . Hele araba yarışlarını seviyorsanız mutlaka deneyin Oyunda filmden alıntı videolar izliyorsunuz. Ayrıca yarışlarınızın kayıtlarını youtube a upload edebiliyorsunuz. Çok çok iyi bir oyun. Kaçırmayın. 



İndir / Download:


http://hotfile.com/dl/76233934/4384f9a/fastfuriousv0.4.8arce_game.ipa.html

Bejeweled 2 - Iphone dünyasının tetrisi, snake'i, pacman'i !


 


Başlık oyunun apple dünyası için önemini güzel özetledi sanırım. Itunes'ta en çok satan oyunlardan birisi ayrıca en popüler. Oynanışı ne kadar basitse o kadar da zevkli bir oyun. Ayrıca dikkat bozukluğunu biraz iyileştirdiğini keşfettim bu oyunun. Sınavlarınız öncesi biraz dikkat dağıtmayı deneyebilirsiniz bununla :) Iphone, ipod, ipad vs.niz olup da bu oyunu yüklememeniz ayıptır diyorum bitiriyorum yazıyı.


Cuma, Ekim 15, 2010

Knight's Rush - Iphone'da oynadığım en iyi oyun!

Oyun müthiş bir şey çok keyifli. Bağımlısı oluyorsunuz. Bölüm geçmeli gameboy oyunları gibi. Mutlaka ama mutlaka denemelisiniz. Appstore'da zirveye oynayan bir oyun.




Download İndir:
 http://hotfile.com/dl/76217916/558402c/KnightsRush_Crackd_By_iGio90_-_PiMPMYi_(v1.1.0_arm6_arm7_os30).ipa.html

Wolfenstein RPG 3D - Iphone ipod ipad. Efsane!!



Bilen bilir efsane bir oyun!

Pro Evolution Soccer 2011 - En iyi futbol oyunu pes!


 Beyler ipod için yeni yükledim. Oyun çok müthiş olmuş oldukça keyifli. Herkese indirmesini öneririm. Bluetooth ve wifi ile multiplayer oynanabiliyor. Fifa 2011'i de yükleyeceğim siteye yakında. Beklemede kalın. 







http://hotfile.com/dl/76218059/790b0ff/PES2011-v1.0.0.shakker.kissrockandroll.dexter.ipa.htm